Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

George Michael:Η μεγάλη απώλεια για την μουσική σκηνή

Πέθανε ανήμερα Χριστουγέννων ο τραγουδιστής George Michael στο σπίτι του ,σύμφωνα με τον παραγωγό του.Η αιτία είναι ακόμα άγνωστη αλλά πολλοί μιλούν για καρδιακή ανεπάρκεια.
Η ανακοίνωση αναφέρει:"Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος Τζορτζ πέθανε ησύχως στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια ζητά να σεβαστούν όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο προς το παρόν".
Ο George Michael γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1963. Ο πατέρας του ήταν Κύπριος εστιάτορας που μετακόμισε στο Λονδίνο και η μητέρα του Αγγλίδα χορεύτρια.Το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου.
Οι πρώτες μουσικές επιτυχίες του George Michael ήταν με το μουσικό δίδυμο Wham!, το οποίο δημιούργησε μαζί με τον Andrew Ridgeley το 1981. Ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος Fantastic έφτασε στο Νο. 1 στην Αγγλία το 1983, όπως και ο επόμενος, Make it Big το 1984, ο οποίος περιλάμβανε και το σόλο τραγούδι του George Michael Careless Whisper, το οποίο έφτασε στο Νο. 1 σε 25 χώρες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου